Om oss

Denne podcasten så dagens lys i 2019, og målet er å skape mer undring og glede.

Bak mikrofonen

Lars Verket

Undrende borger, Livsstyrketrener, foredragsholder, padlosof, forfatter, fotograf og stadig på undrende til både det ene og andre.

Siden tidlig 90-tall har Lars vært på internett med diverse info. Første hjemmesiden så dagens lys i 1991, og hovedoppgave i sosialøkonomi (!) ble publisert i 1995. I 2000 så friluftslivsnettstedet adrenaline.no dagens lys. I mars 2005 dukket bloggen homoludens.no opp, og siden dengang er det blitt publisert flere tusen innlegg. Noen av disse vil også bli publisert her på forundringsrommet.no.

Lars er opptatt av livsmestring og er utdannet bl.a. Livsstyrketrener. Dette vil prege noen av podcastene. Han er også engasjert i en del samfunnsspørsmål, spesielt natur og friluftsliv.

Om forundringsrommet.no

Podcasten ble lansert i 2019. Redaktøren (se over) har et vidt interessefelt, og formålet er å dele dette også ved hjelp av lyd. Ved lansering var livsmestring og tematikker knyttet til Livet høyt oppe på prioriteringslisten. Livet endres jo hele tiden, så hvordan dette vil utvikle seg er ikke lett å si når denne teksten skrives. Det får vi heller komme tilbake til. Nå er i alle fall loddet kastet, og mikrofonen slått på!

Gi en donasjon

Forundringsrommet blir drevet uten inntekter. Hvis du synes det er dumt, så er du hjertelig velkommen til å bidra ved å trykke på knappen nedenfor, og velg et beløp du synes passer. På forhånd tusen takk!