#38 Hurra for livet (OT)

Denne korte oppmerksomhetsøvelsen så dagens lys under den internasjonale uterehabiliteringskonferansen i Kristiansand i juni 2022. Da var ca 50 stk med på en kyststivandring på Odderøya, og gjennomførte øvelsen foran Odderøya fyr med utsikt mot horisonten.

Denne korte oppmerksomhetsøvelsen så dagens lys under den internasjonale uterehabiliteringskonferansen i Kristiansand i juni 2022. Da var ca 50 stk med på en kyststivandring på Odderøya, og gjennomførte øvelsen foran Odderøya fyr med utsikt mot horisonten.

(OT) er en forkortelse for oppmerkshomhetstrening, og episoder som ender med det er guidede meditasjoner med litt forskjellig hensikt. Hensikten med «Hurra for livet»-øvelsen er å kjenne etter forskjellen på to fysiske stillinger. Hvordan kjennes de ut i kroppen din?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *