#21 Biofilihypotesen

I denne episoden ser jeg nærmere på biofilihypotesen, som tar utgangspunkt i byggingen av ny E39 som nå raserer deler av Vågsbygdmarka. Her blir det høringssvar, synspunkter og litt humor. Selv om det er uendelig trist det som nå skjer i Vågsbygdmarka.

I denne episoden ser jeg nærmere på biofilihypotesen, som tar utgangspunkt i byggingen av ny E39 som nå raserer deler av Vågsbygdmarka. Her blir det høringssvar, synspunkter og litt humor. Selv om det er uendelig trist det som nå skjer i Vågsbygdmarka.

Det er jo grenser for hva som er interessant å lese opp i en podcast, men jeg tok sjansen på følgende:

I fjor var det rødlisting av naturområder: #verdtåbevare. Et prosjekt med bl.a. WWF og Norsk Friluftsliv. I den anledning lagde Øivinn Bruce og undertegnede noen videoer. Her er de:

Video 1
Video 2
Video 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *