#20 Troens ville landskap

I denne episoden deler jeg litt fra min trosreise, og den er i sannhet ikke spesielt enkel eller rettlinjet. Jeg er fremdeles underveis i dette landskapet, og har ikke noe sterkt ønske om å komme frem heller.

I denne episoden deler jeg litt fra min trosreise, og den er i sannhet ikke spesielt enkel eller rettlinjet. Jeg er fremdeles underveis i dette landskapet, og har ikke noe sterkt ønske om å komme frem heller.

Retreatstedet Prestegarden har vært viktig for meg på denne reisen, og det er under to måneder siden jeg var der sist. Inger Marie Aase som driver stedet her berørt mange gjester gjennom årene, og 23 av disse stemmene ble invitert til å skrive en artikkel hver i boka «Å komme til seg selv». Den ble virkelighet høsten 2018, og er virkelig blitt en praktbok:

Bokcover

I denne podcasten leser jeg opp mitt bidrag i boka. Hvis det gir mersmak har du altså 22 andre godbiter i vente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *