#18 Nærvær og natur

For noen uker siden var jeg gjest i podcasten til Michael de Vibe. Han er en av Norges mest kjente lærere i mindfulness, og driver podcasten Nærvær.no sammen med Even Helland som er psykolog. Vi snakket om hvordan naturen kan hjelpe oss til å være nærværende.

For noen uker siden var jeg gjest i podcasten til Michael de Vibe. Han er en av Norges mest kjente lærere i mindfulness, og driver podcasten Nærvær.no sammen med Even Helland som er psykolog. Vi snakket om hvordan naturen kan hjelpe oss til å være nærværende.

Jeg traff Michael første gang under utdannelsen i Livsstyrketrening ved VID vitenskapelige høgskole. Siden har vi holdt kontakten, og jeg er også medlem av nærvær.no.

Det var også under dette studiet at jeg begynte min daglige praksis med nærværstrening. Det har fortsatt fram til i dag, selv om mindfulness har fått selskap av også andre former for meditasjon.

Michael de Vibe under Livsstyrektreningsseminaret i 2019.

For meg er dette også veldig tett knyttet opp mot skogsterapi, og der kommer det til å skje mye for meg dette året. Jeg starter utdannelsen i dette i mai, og er ferdig før jul. Det blir spennende, og helt sikkert tema i en ny podcast!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *