#5 Padlepilegrim – Oppbrudd

I 2014 skrev jeg boka "Padlepilegrim - Fra Tønsberg til Nidaros". Denne bokas avsluttende del kalte jeg "Den indre reisen", og den består av tematiske tekster som utgjør en del av det jeg har valgt å kalle padlosofi. Den første teksten i denne delen har tittelen "Oppbrudd", og handler om det å tre ut av dagliglivet å bli pilegrim. Eller tre ut av kjente mønstre og endre sitt liv.

I 2014 skrev jeg boka «Padlepilegrim – Fra Tønsberg til Nidaros». Denne bokas avsluttende del kalte jeg «Den indre reisen», og den består av tematiske tekster som utgjør en del av det jeg har valgt å kalle padlosofi. Den første teksten i denne delen har tittelen «Oppbrudd», og handler om det å tre ut av dagliglivet å bli pilegrim. Eller tre ut av kjente mønstre og endre sitt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *