#1 Velkommen!

Da hopper jeg like godt ut i det, og ønsker velkommen til podcasten #forundringsrommet.no. I denne velkomstepisoden får du noen smakebiter på hva du vil finne av innhold, og det blir spennende å se hvor det ender. Jeg har nemlig både gode og dårlige erfaringer med at ting ikke går helt som planlagt. Da blir ikke nødvendigvis resultatet dårligere eller bedre, men helt sikkert annerledes!

Da hopper jeg like godt ut i det, og ønsker velkommen til podcasten #forundringsrommet.no. I denne velkomstepisoden får du noen smakebiter på hva du vil finne av innhold, og det blir spennende å se hvor det ender. Jeg har nemlig både gode og dårlige erfaringer med at ting ikke går helt som planlagt. Da blir ikke nødvendigvis resultatet dårligere eller bedre, men helt sikkert annerledes!

Lars Verket ved Odderøya fyr. Foto: Tore André Baardsen

Vi blir sikkert litt mer kjent etterhvert. Det er rart med det, hvordan stemmen gjør at vi blir kjent på andre måter enn gjennom skrift. Gleder meg allerede til å møte Sondre Liverød i Kristiansand som driver SinnSyn. Han har vært en viktig inspirasjonskilde til å komme seg på nett med lyd. På nett har jeg vært siden tidlig 90-tall, så det er jeg ganske bekvem med.

Hvis du vil bli mer kjent med meg, så kan du også ta en titt på disse websidene:

Blogg: homoludens.no
Bøker: bokoman.no
Falig/natur: naturliv.no
Keltisk tro: keltisk.no
Foredrag: padlosofen.no
Bilder: Flickr.no
Instagram: @padlofil
Twitter: @padlofil

Som jeg sier i slutten av podcasten vil jeg prøve å få ut ting her ukentlig. Prøver å holde litt kortere innlegg, da jeg opplever selv at over 20 min må jeg ofte dele opp. Men, gi gjerne tilbakemelding på lengde, temaer og annet: lars@verket.no

Eller legg igjen en kommentar nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *